Non-Stop free motion harnas
Non-Stop free motion harnasNon-Stop free motion harnasNon-Stop free motion harnas

Non-Stop Free Motion harnas

incl. BTW

Het Non-Stop Free Motion Harnas is speciaal ontwikkeld voor deze sport.  Het populaire harnas is geschikt voor canicross, bikejoring en steppen, skijoren, jachttrainen, ect.

- Optimale verdeling trekkracht

- Maximale bewegingsvrijheid

- Verstelbaar aan de achterzijde

Verkrijgbaar in 7 maten

Wis selectie

Productbeschrijving

Non-Stop Free Motion harnas

Het Non-Stop Free motion harnas is vervaardigd door Non-Stop Dogwear. Het harnas vormt zich om het lichaam van de hond zonder de longcapaciteit of bewegingsvrijheid te beperken. Door de verstelmogelijkheden aan de achterzijde van het harnas, zit het trekpunt altijd op de juiste plaats en wordt de autonomie van de hond ondersteunt. Het Non-Stop Free motion harnas  is speciaal ontwikkeld en uitgebreid getest op het hoogste niveau.

Het Non-stop Free Motion harnas is een harnas van topkwaliteit en volledig gevoerd wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. De brede banden zorgen voor uitstekende steun op de juiste plaatsen. Aan de zijkant bevinden zich elastische bandjes die ervoor zorgen dat het harnas goed aansluit.  Deze bandjes zijn vervangbaar.

Pasvorm

Het tuig heeft de juiste pasvorm wanneer de hond licht trekt, het harnas mooi aansluit en het eindstuk (plaats koord) zich ter hoogte van de staart bevindt. Tussen de hals en het harnas moeten twee vingers passen zodat de hond vrij kan ademen. De verschillende maten zijn te herkennen aan de gekleurde bandjes op de rug.

Bikejoring en canicross

Wil je meer weten over de sport bikejoring? Klik dan hier.

Wil je meer weten over de sport canicross? Klik dan hier.

Maattabel

Maat: 3 4 5 6 7 8 9
Kleur: Legergroen Geel Rood Blauw Wit Groen Oranje
Gewicht *: 14-20 20-26 25-32 31-37 37+ 45+
Nekomtrek cm: 28-33 31-36 35-40 39-44 43-50 50-57 57-62
Lengte van het borststuk in centimeters:  21 22 23 24 25 26 27
Ras voorbeelden Dwergschnauzer Cocker Spaniel, Parson Russel Terrier Border Collie Australische herder teef, vizsla teef Vizsla reu Duitse staande Doberman, Duitse herder

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.