Sale!
Bijtkussen Jute 35x25cm

Bijtkussen Jute 35x25cm

€19,00 €14,00 incl. BTW

Bijtkussens worden gebruikt om de honden te leren bijten, maar zijn bovendien ook een leuk speeltje. In een later stadium kunnen ze gebruikt worden als beloning of bevestiging van een goed gedrag. Een goede beloning op het gepaste moment is het belangrijkste onderdeel van de

Bijtkussen van Jute, gevuld en uitgevoerd met 3 handgrepen. Grootte van ongeveer 35 cm lang, 25 cm breed met 3 lussen.

1 in voorraad

SKU: K9B-0013. Tags: , , , , , .

Productbeschrijving

Bijtkussen Jute 35x25cm

Bijtkussens worden gebruikt om de honden te leren bijten, maar zijn bovendien ook een leuk speeltje. In een later stadium kunnen ze gebruikt worden als beloning of bevestiging van een goed gedrag. Een goede beloning op het gepaste moment is het belangrijkste onderdeel van de africhting. Daarnaast zal de hond het Bijtkussen gaan zien als prooi. Door het bijtkussen rond te dragen zal de hond sterker worden. Alle bijtkussens hebben een wigvormig profiel waardoor ze heel makkelijk kunnen worden vastgenomen.

Bijtkussens worden gebruikt bij de africhting van zowel sporthonden als diensthonden (politie, leger, security etc.). De bijtkussens zijn eerder een voorbereiding op de “volwassen” IPO mouw.

Er zijn bijtkussens voor volwassen honden, jonge honden en puppy’s. Zo is er onder andere het kleine bijtkussen van Nylcot die met de 3 handvaten goed kan worden vast gehouden en eerder voor jongere honden zal worden gebruikt door de zachte structuur het zijn formaat. Maar je hebt deze ook in Jute met drie zachte handvaten waarbij ze wat meer moeite moeten doen om het bijtkussen vast te houden.