Red Mills Tracker
TRACKER voedingsgids

Red Mills Tracker

€27,95 incl. BTW

Red Mills Tracker is geschikt voor werkhonden zoals leger- en politiehonden, jachthonden na de jachtperiode, wedstrijd- en bewakingshonden. Het is een compleet uitgebalanceerde voeding en bevat een lager gehalte aan geconcentreerde proteïnen (20%). Om de darmgezondheid te optimaliseren en zo de spijsvertering te verbeteren bevat dit hondenvoer chichorei vezels en gistextract.

  • Lagere eiwit voor tijdens rust periode
  • Hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een goed verteerbare en smakelijke voeding
  • Cichorei vezels voor een betere spijsvertering en een optimale darmgezondheid
  • Rijk aan Omega 3 & 6

Inhoud Red Mills Tracker: 15 kg

Meer weten over onze gratis bezorgservice? Klik dan hier.

Productbeschrijving

Ingrediënten Red Mills Tracker

(in aflopende volgorde van gewicht)
Maïs, gedroogd rundvlees, tarwe, pluimvee vet, bietenpulp, vismeel, lijnzaad, calciumcarbonaat, Mono-dicalciumfosfaat, cichorei-inuline, gistextract.

Analytische bestanddelen

Eiwit 20,0%
Vet 8,0%
Ruw Celstof 2,3%
Ruw As 7,0%
Vocht (Max) 10,0%
Vitamine A E672 24,000iu / kg
Vitamine D3 E671 2,000iu / kg
Alfa-tocoferol acetaat (vitamine E) 250iu / kg
Koper E4 (kopersulfaat pentahydraat) 28 mg / kg
Selenium E8 (natriumseleniet) 0.33mg / kg
Iron E1 (ijzersulfaat monohydraat) 134 mg / kg
Mangaan E5 (Mangaan Oxide) 65mg / kg
Zink E6 (Zink Oxide) 140mg / kg
Jodium E2 (Calciumjodaat watervrij) 2.45mg / kg
Antioxidanten -
Conserveringsmiddelen -

Voedingsgids

 Red Mills Tracker kan worden gevoerd als een volledige voeding voor sporthonden als je deze brok aanvult met vlees of vis en water. Voeder 19 gram per kilo lichaamsgewicht per dag. Red Mills Tracker bevat meer koolhydraten dan eiwit en energie waardoor de Tracker in evenwicht is wanneer je dit bij vlees of vis voert met een hoog eiwit en vet niveau.
Red Mills Tracker bevat niet genoeg eiwitten en vet voor drachtige teven en of pups. Gebruik tijdens deze periode de Red Mills Racer of Xcel volgens de voederinstructies op de zak.
Wanneer zich problemen voordoen bij de Red Mills Xcel of Racer met betrekking tot een te hoog eiwit gehalte, wat een oorzaak kan zijn van schilfers en huidirritatie, kan dat voer 50:50 gemixt worden met de Red Mills Tracker om deze problemen te voorkomen.

Red Mills

Connolly’s Red Mills heeft drie uitgebalanceerde sportbrokken voor de actieve hond die zorgen voor sterkere botten, spieren en bindweefsel. De beste natuurlijke ingrediënten zorgen voor gezondheid, welzijn en een optimale energieafgifte. Dit voer is onder andere geschikt voor politie- en bewakingshonden en honden waar mee gesport wordt. Met Connolly’s Red Mills legt u de basis voor maximale prestaties van uw hond, dag in dag uit. Red Mills Racer bevat een zeer hoog gehalte aan geconcentreerde proteïnen (27%) de Xcel bevat een nog hoger gehalte aan geconcentreerde proteïnen (32%) en is  daarnaast verrijkt met extra vitaminen. De Tracker bevat een lager gehalte aan geconcentreerde proteïnen (20%) en mag beschouwd worden als volledig voer als er bijgevoederd wordt met vlees of vis.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.