DW Senior

DW Senior

€25,95 incl. BTW

DW Senior is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Hoewel het per ras verschilt wanneer de seniorleeftijd wordt bereikt kan van circa 6 jaar worden uitgegaan. DW Senior onderscheidt zich van de andere soorten hondenvoer door een lager gehalte eiwit en vetten. Daarbij zijn deze complete geëxpandeerde brokken makkelijk te kauwen en licht verteerbaar.

Doordat de brok spciaal is uitgebalanceerd voor honden met lagere voedingsbehoeften is DW Senior ook zeer geschikt voor honden met overgewicht. Zo weet u zeker dat uw hond toch alle benodigde voedingstoffen krijgt.

Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal.

Dommelsche Watermolen Senior is verkrijgbaar in 15 kilogram verpakking.

Meer weten over onze gratis bezorgservice? Klik dan hier.

SKU: DW-0001. Categorie: . Tag: .

Productbeschrijving

 Samenstelling DW Senior:

Granen, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, zaden, mineralen

Voedingsrichtlijn DW Senior:

De aanbevolen hoeveelheid is een richtlijn. Houd de conditie van uw hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers en beschikbaar drinkwater

Gewicht volwassen hond DW Senior
2 kg 61
5 kg 122
10 kg 205
20 kg 345
30 kg 467
50 kg 685
70 kg 882

Bestandsdelen en toevoegingen (in %, IE of mg per kg product)

Analytische bestanddelen DW Senior
Ruw eiwit 17%
Ruw vet 10%
Ruwe celstof 2,5%
Ruw as 5,8%
Vocht 10%
Calcium 1,0%
Fosfor 0,88%
Toevoegingen
Vitamine A 13500 IE
Vitamine D3 1350 IE
Vitamine E 150 mg
IJzer II sulfaat monohydraat 70,0 mg
MangaanII oxide 25,0 mg
KoperIIsulfaat pentahydraat 12,0 mg
Zinksulfaat monohydraat 120 mg
Calciumjodaat watervrij 1,2 mg

Dommelsche watermolen

De Dommelsche Watermolen heeft een compleet assortiment hondenvoer: hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Zonder torenhoge marketingbudgetten kunnen zij prijzen bieden die tientallen procenten lager liggen dan de diverse bekende Premium merken. Het assortiment bestaat uit 8 varianten. Daarmee is er voor elke hond een geschikte variant en wordt u niet overspoeld door een enorm aantal (overbodige) soorten voer. De standaard brok is de Krokant versie welke uitermate geschikt is voor gezelschapshonden die geen zware inspanning hoeven te verrichten. Maar er is ook de High Energy brok die geschikt is voor politie- en bewakingshonden en honden waar mee gesport wordt. Voor honden met een allergie is er nog de Puppy/junior Lam en RijstKrokant Lam en Rijst en de Dieet Lam en Rijst brok, zodat er voor iedere hond een variant is.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.