DW Lam en Rijst Dieet Premium

DW Lam en Rijst Dieet Premium

€34,95 incl. BTW

Dommelsche Watermolen Lam en Rijst Dieet Premium is een hypo-allergene voeding met een zeer grote hoeveelheid lamsmeel. Deze zeer smakelijke en hypo-allergene hondenbrok is uitermate geschikt voor honden met maag- en darmproblemen. Door de uitgebalanceerde samenstelling draagt deze voeding bij aan het oplossen van huid- en vachtproblemen.

Alle soorten hondenvoer worden verpakt in zakken die zijn voorzien van micro-poriën, waardoor het vochtgehalte wordt gereguleerd. Daardoor blijft de kwaliteit van de brokken optimaal.

Dommelsche Watermolen Lam en Rijst Dieet Premium is verkrijgbaar in 15 kilogram verpakking.

Meer weten over onze gratis bezorgservice? Klik dan hier.

SKU: DW-0004. Categorie: . Tag: .

Productbeschrijving

Samenstelling DW Lam en Rijst Dieet Premium:

Granen (maïs, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (gedehydreerde lam, gehydrolyseerde kippenlever), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, gist, mineralen

Voedingsrichtlijn DW Lam en Rijst Dieet Premium:

De aanbevolen hoeveelheid is een richtlijn. Houd de conditie van uw hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers en beschikbaar drinkwater

Gewicht volwassen hond DW Lam & Rijst Dieet Premium
2 kg 57
5 kg 113
10 kg 190
20 kg 319
30 kg 433
50 kg 635
70 kg 818

Bestandsdelen en toevoegingen (in %, IE of mg per kg product)

Analytische bestanddelen DW Lam & Rijst Dieet Premium
Ruw eiwit 20%
Ruw vet 10%
Ruwe celstof 2,3%
Ruw as 6,9%
Vocht 10%
Calcium 1,4%
Fosfor 0,93%
Toevoegingen
Vitamine A 14000 IE
Vitamine D3 1400 IE
Vitamine E 200 mg
IJzer II sulfaat monohydraat 70,0 mg
MangaanII oxide 26,0 mg
KoperIIsulfaat pentahydraat 12,5 mg
Zinksulfaat monohydraat 125 mg
Calciumjodaat watervrij 1,2 mg

Dommelsche watermolen

De Dommelsche Watermolen heeft een compleet assortiment hondenvoer: hoogwaardige kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Zonder torenhoge marketingbudgetten kunnen zij prijzen bieden die tientallen procenten lager liggen dan de diverse bekende Premium merken. Het assortiment bestaat uit 8 varianten. Daarmee is er voor elke hond een geschikte variant en wordt u niet overspoeld door een enorm aantal (overbodige) soorten voer. De standaard brok is de Krokant versie welke uitermate geschikt is voor gezelschapshonden die geen zware inspanning hoeven te verrichten. Maar er is ook de High Energy brok die geschikt is voor politie- en bewakingshonden en honden waar mee gesport wordt. Voor honden met een allergie is er nog de Puppy/junior Lam en RijstKrokant Lam en Rijst en de Dieet Lam en Rijst brok, zodat er voor iedere hond een variant is.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.