Ons team

Wij, Dan en Mies, zijn het gezicht achter Goedvoorjehond.nl. We hebben samen elf honden waar we graag actief mee bezig zijn. Onze grote passie ligt bij de sporten canicross, bikejoring en steppen. Waar het kan, doen we mee! Vanuit deze passie zijn wij ooit een webshop gestart met goede voeding en sportartikelen. Inmiddels houden wij het bij voeding voor honden die wij met onze lokale bezorgservice tot aan de voordeur brengen. Brokken bezorgen wij in Nederland en België middels PostNL.

 

Team Goedvoorjehond.nl

Doel

Het is onze missie om bewegen met je hond te stimuleren en meer toegankelijk te maken voor het brede publiek. Dit doen wij online middels onze webshop, een informatieve blog en YouTube filmpjes en tevens zijn we met ons assortiment te vinden op wedstrijden en andere evenementen zoals de wedstrijden van Canicross Nederland. Ook organiseren we sportevenementen en geven we bikejoring en step workshops.

Kwaliteit

Goed voorbereid op pad gaan is belangrijk en wij helpen jou graag op weg met het juiste materiaal, advies en informatie. We werken nauw samen met goede leveranciers om kwaliteit te garanderen en waar nodig op maat gemaakte producten te kunnen leveren. Speciale wensen? Neem  gerust contact met ons op, want wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje op onze site; Goedvoorjehond.nl of facebook-pagina en mocht je nog vragen hebben of een artikel missen, laat het ons dan weten.

Sponsoring

We sponsoren Canicross Nederland en hun Prins Challenge en andere evenementen.